Acest produs se vinde în maximum.md Articol 319296
Char-Broil este cel mai mare și mai renumit producător de grătare/barbecue din Statele Unite, creând grătare pe gustul americanilor de 70 de ani. Grătarele Char-Broil sunt inovatoare; au brevetat tehnologia de gătit TRU-Infrared și dețin drepturi exclusive de utilizare a acestei inovații până în 2048.
Secretul tehnologiei de gătit TRU-Infrared constă în modul în care transferă căldura.
Grătarele simple pe gaz se bazează exclusiv pe căldura convectivă, care este transferată prin aer, gătind alimentele folosind căldura circulantă. Grătarele TRU-Infrared, pe de altă parte, generează căldură infraroșie, ceea ce înseamnă că aerul nu este încălzit, iar căldura este transferată uniform alimentelor sub formă de căldură radiantă. Aceasta înseamnă că oricine poate face grătar perfect, chiar și fără experiență.
Tehnologia TRU-Infrared este o tehnologie specială de grătar care oferă mai multe avantaje:
— Distribuție uniformă a temperaturii pe întreaga suprafață de gătit;
— Grăsimile și sucurile de carne ard pe suprafața de grătar, creând fumul și aroma tipice unui rotisor clasic;
– Mâncarea este cu 50% mai suculentă decât atunci când este gătită pe un grătar convențional;
– Grătarele previn aprinderea flăcărilor și elimină contactul cu flacăra;
– Grătarul se încălzește rapid: 10–15 minute;
– Consumul de gaz este redus cu aproximativ 30%;
– Grătarele sunt ușor de curățat;
Alte avantaje:
1. Durata medie de viață a unui grătar este de 7–10 ani;
2. Este fabricat din oțel inoxidabil și/sau metal de înaltă calitate, este ușor de prelucrat și este rezistent la coroziune;
3. Camera de ardere este de obicei ștanțată dintr-o bandă solidă de metal și acoperită cu email;
Secretul tehnologiei de gătit TRU-Infrared constă în modul în care transferă căldura.
Grătarele simple pe gaz se bazează exclusiv pe căldura convectivă, care este transferată prin aer, gătind alimentele folosind căldura circulantă. Grătarele TRU-Infrared, pe de altă parte, generează căldură infraroșie, ceea ce înseamnă că aerul nu este încălzit, iar căldura este transferată uniform alimentelor sub formă de căldură radiantă. Aceasta înseamnă că oricine poate face grătar perfect, chiar și fără experiență.
Tehnologia TRU-Infrared este o tehnologie specială de grătar care oferă mai multe avantaje:
— Distribuție uniformă a temperaturii pe întreaga suprafață de gătit;
— Grăsimile și sucurile de carne ard pe suprafața de grătar, creând fumul și aroma tipice unui rotisor clasic;
– Mâncarea este cu 50% mai suculentă decât atunci când este gătită pe un grătar convențional;
– Grătarele previn aprinderea flăcărilor și elimină contactul cu flacăra;
– Grătarul se încălzește rapid: 10–15 minute;
– Consumul de gaz este redus cu aproximativ 30%;
– Grătarele sunt ușor de curățat;
Alte avantaje:
1. Durata medie de viață a unui grătar este de 7–10 ani;
2. Este fabricat din oțel inoxidabil și/sau metal de înaltă calitate, este ușor de prelucrat și este rezistent la coroziune;
3. Camera de ardere este de obicei ștanțată dintr-o bandă solidă de metal și acoperită cu email;
Brand
Brand
Char-Broil
Principale
Tip
grătar pe gaz
Structura
mobilă
Set
gril
Specificații principale
Producator
Char-Broil
Model
Gratar pe gaz Essential 4G Burner, TRU-Infrared (140235)
Performanţă
Putere
12.5 kW
Carcasă
Tip combustibil
gaz
Roți
da
Dimensiuni și greutate
Dimensiuni suprafață de pregătire
Informaţii generale
Material
oțel / fontă
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate